Hotel Dolphin****

Senec
Podunajsko
www.hoteldelfin.sk

?Štefánikova 78, Senec 

Moderný a štýlový hotel, ktorého hlavným zámerom je vysoký štandard poskytovaných služieb, business prostredie a komfortné izby má za prioritu poskytnúť Vám maximálne pohodlie počas pobytu a zabezpečiť všetko do najpodrobnejších detailov.

UBYTOVANIE: Hotel ponúka na výber 6 druhov izieb. 

KUCHYŇA: V hoteli sa nachádza aj reštaurácia s bohatou ponukou jedál a kvalitných vín a degustačnými večerami. Možnosť BRBQ na slnečnej terase alebo vínna pivnica nachádzajcúca sa priamo pod hotelom. Vínna pivnica s dobovou tehlovou klenbou, je jediná svojho druhu a na Slovensku celkom výnimočná. Pivnica ponúka skvelý priestor pre pôsobivé individuálne a skupinové vínne degustácie so širokou ponukou slovenských a zahraničných vín

DOBRE VEDIEŤ: Ak ste milovníkom vody, určite nesmiete vynechať naše aktivity na vode. Zábavné programy nie len pre dospelých. Oddýchnuť si môžete v neďalekom SAI WELLNESS SENEC + AQUAPARK. A športovo sa vyžiť v Golfovom resortev Borši. 

VIAC INFO: https://www.hoteldelfin.sk

Hotel Dolphin****

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu