Hotel Marathon ****

?Lichnerova 14, Senec 

Hotel Marathon je štýlový hotel na pešej zóne v Senci. Pohodlný, dekorovaný nerušivo a vkusne, v pokojnom prostredí ďaleko od hluku diskoték jazier, avšak blízko k dianiu v centre a len 800m od vstupu na známe senecké Slnečné Jazerá. Praktický biznis hotel na skok od logistických centrier, pohodlný hotel pre rodiny – a skvelá reštaurácia k tomu.

UBYTOVANIE: V Hoteli Marathon sa ubytujete v single izbe, dvojlôžkových izbách, dovjlôžkových De-Luxe izbách, ako aj v apartmáne pre 5 ľudí zloženom z izby s posteľou pre manželský pár a izby pre 3 deti.V Hoteli Marathon sa ubytujete v single izbe, dvojlôžkových izbách, dovjlôžkových De-Luxe izbách, ako aj v apartmáne pre 5 ľudí zloženom z izby s posteľou pre manželský pár a izby pre 3 deti. 

KUCHYŇA: Skvelá senecká reštaurácia na prízemí hotela je to, čo po dlhom dni mimo domova potrebujete: dobré jedlo, relaxujúci drink, príjemné prostredie pre oddych alebo dôležité pracovné stretnutie. Reštaurácia s viac ako 20-ročnou tradíciou.Skvelá senecká reštaurácia na prízemí hotela je to, čo po dlhom dni mimo domova potrebujete: dobré jedlo, relaxujúci drink, príjemné prostredie pre oddych alebo dôležité pracovné stretnutie.

DOBRE VEDIEŤ:  Hotel Marathon ponúka na vyžiadanie bezplatné parkovanie v priestoroch hotela (prístup je z ulice Vajanského 22). Na požiadanie je možné zabezpečiť kyvadlovú dopravu (za príplatok). Akvapark Senec je vzdialený 1,5 km.

VIAC INFO: https://hotelmarathon.sk 




Hotel Marathon ****

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu