Pivovar bol založený so snahou spoznávať netradičné chute piva, vymaniť sa zo stereotypov tradičných ležiakov a priniesť rozmanitosť tohto výnimočného nápoja.
Hoci je malokarpatská oblasť známa najmä vinárstvom, snažíme sa priliať do regiónu trochu novej – pivnej kultúry s cieľom šírenia osvety o pive, pivných štýloch, pivných chutiach prostredníctvom remeselne vyrábaného piva z nášho pivovaru. Pivo vyrábame infúznym spôsobom varenia z namletého sladu, ktorý je najstarším rmutovacím postupom výroby piva. Infúzne rmutovanie sa používa hlavne pre vrchne kvasené pivá ako sú pšeničné, ALE ("ejl"), stouty a ďalšie a je hlavným spôsobom varenia napríklad Anglicku, Nemecku alebo USA. Všetky naše pivá sú nefiltrované a nepasterizované s prirodzeným obsahom CO2.
zdroj foto : pivojama.eu