Divadlo Heineken Tower Stage

Pribinova 25, Tower 115, Bratislava-Staré Mesto
Bratislava

Vstupenky: 

Rezervácie: +421 917 536 452 +421 905 847 202,  Predaj TU

Popis:

Divadlo Tower Stage je súčasťou zrekonštruovanej budovy Tower 115, ktorá sa nachádza na nábreží Dunaja, v lokalite ktorú v najbližšom obobí čaká veľký urbanistický rozvoj. Toto významné územie je súčasťou budúceho moderného spoločensko - ekonomického centra Bratislavy. Svojim dramaturgickým zameraním je divadlo TOWER STAGE profilovým divadlom pre hudbu a tanec, teda jeho javisko je otvorené širokému spektru zaujímavých projektov. Diváci budú mať možnosť vidieť tu predstavenia čisto tanečné, ale aj hudobno-dramatické, muzikál, či dokonca un-plug verziu koncertu niektorých slovenských hudobných kapiel. Mentorom a spolumajiteľom divadla je JÁN ĎUROVČÍK, renomovaný slovenský režisér a choreograf. Divadlo Tower Stage je situované priamo vo významnom uzle mestskej a prímestskej dopravy s priamym napojením na dialničné komunikácie a na bratislavský mestský okruh. Komunikačná dostupnosť lokality je zabezpečená aj prostredníctvom mosta Apollo, ktorý spája vonkajší dialničný okruh na petržalskej strane s centrom mesta. Kapacita multifunkčnej sály je 372 miest - prízemie, balkón, pravý a ľavý bočný balkón a prístavky na prízemí. Sála disponuje profesionálnym ozvučením a nadštandardným osvetlením dvoma ručnými a dvoma motorickými ťahmi. Divadelná sála je plne klimatizovaná a disponuje bezbariérovým prístupom. Foyer divadla tvorí luxusná vstupná hala - obchodná pasáž Tower 115 - prístupná pre širokú verejnosť s možnosťou využitia rôznych služieb. Nechýba tu banka, pošta, reštaurácia, kaviareň, či fitness.

Program: 

Jesus Christ Superstar - Predstavenia od 16.05.2015 do 24.05.2015 - Divadlo Heineken Tower Stage, Bratislava 

Osamelý západ - 25.4.2015 - Divadlo Heineken Tower Stage, Bratislava

Ako sa sem dostanete:

MHD: ( autobusy ) zátavka Prístavná - linka č. 68, 87, 88, zástavka Landererova - linka č. 88,  ( Divadlo sa nachádza v tesnej blízkost zastávky Landererova. )    




Divadlo Heineken Tower Stage

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu