Petržalská Klubovňa

Starohájska 2, 851 02 Bratislava
Bratislava

Popis:

Piata – Petržalská Klubovňa poskytuje 175 miest na sedenie v interiéri, vrátane zimnej záhrady. Exteriér má k dispozícii až neuveriteľných 330 miest, ktoré sú rozdelené na fajčiarsku a nefajčiarsku časť. Petržalská Klubovňa má najväčšiu terasu zo všetkých Klubovní, vrátane pódia pre vystúpenia hudobných skupín a detského ihriska. V interiéri nájdete veľa fotografií, ktoré zachytávajú históriu dostihovej dráhy, hrádze či prvého verejného bratislavského kúpaliska Lido. V našich pivárňach nechýba stolný futbal, šípky a veľké LCD obrazovky, na ktorých premietame športové prenosy.V Klubovni si môžete vychutnať viac ako šestnásť druhov piva. Pracne čapované, výberové belgické a anglické až po našu špecialitu – tankový Zlatý Bažant 12˚, ktorý nikde inde na Slovensku nedostanete. S kumštom varený Zlatý Bažant pre vás varia odborníci, ktorých vášeň pre pivo a skúsenosti nedokáže nahradiť žiaden moderný prístroj. Zlatý Bažant vám do Klubovne vozíme v tepelne izolovanej cisterne priamo z pivovaru. Potom ho prečerpáme do pivných vakov v našich krásnych moderných nerezových tankoch. Práve vďaka tankovej technológii, ktorú využívame ako jediná prevádzka na Slovensku, vám Zlatý Bažant podávame vždy čerstvý a v 100% kvalite. Na každom kroku udržujeme pivo pri ideálnej teplote 7 - 10˚C. Na to nám slúži moderná a transparentná tankovňa a sudovňa, t.j. presklená chladiacia miestnosť, v ktorej sú zabezpečené ideálne teplotné podmienky pre pivo.

Ako sa som dostanete: 

Petržalská Klubovňa sa nachádza na Starohájskej 2, v oblasti Starý háj. Pôvodne sa tu nachádzal lesopark, kde sa konali poľovačky. Oproti Klubovni je známa a obľúbená dostihová dráha, ktorá vznikla ešte v roku 1974. Celoročnú dostihovú prevádzku zaviedla o rok neskôr.

Informácie pre zákazníkov:

Menu nájdete TU


zdroj foto : medusagroup.sk


Petržalská Klubovňa

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu