Hotel Tilia ****

Pezinok
Malé Karpaty
www.hoteltilia.sk

?Kollárova 20, Pezinok 

Hotel Tilia je štýlový, pohodlný a príjemný hotel, ktorý sa nachádza v centre vinárskeho mesta Pezinok.Je ľahko dostupný všetkými hlavnými ťahmi a nachádza sa len 20 minút od centra Bratislavy. Historické centrum Pezinka ponúka množstvo pamiatok, pôvodné historické vínne pivnice, mestské múzeum a Národný salón vín Slovenskej republiky. K hotelu prilieha historická vínna pivnica zo 16. storočia známa ako Pezinský Preš, reštaurácia, ktorá ponúka kvalitné jedlá a vína z produkcie miestnych vinárov.

UBYTOVANIE: Hotel Tilia ponúka komfortné ubytovanie vo viacerých kategóriach. Apartmán ****   - 1 izba, Štúdio s kuchynkou **** -  3 izby, Business ****  - 27 izieb,  Štandard plus***  - 3 izby. 

KUCHYŇA: Priestory elegantnej reštaurácie Tilia s kapacitou 40 miest sú vhodné na firemné akcie a rodinné posedenia. Hotelová reštaurácia Pezinský Pereš ponúka široký výber jedál domácej i medzinárodnej kuchyne a vína najlepších malokarpatských vinárov. Pripravíme pre Vás husacie a kačacie hody, zabíjačkové jedlá, degustácie vín a iné gastronomické špeciality podľa požiadaviek zákazníkov. 

DOBRE VEDIEŤ: Hotel má k dispozícii aj welness centrum. 

VIAC INFO: http://www.hoteltilia.sk/sk 



Hotel Tilia ****

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu