Hotel Senec****

Senec
Podunajsko
www.hotelsenec.sk

?Slnečné jazerá - Sever, Senec 903 01

Zažite prímorskú atmosféru aj na Slovensku. Hotel Senec je vďaka svojej polohe priamo na brehu Slnečných jazier ideálnou voľbou pre rodinnú dovolenku, ale aj pracovné stretnutie. Hotel sa nachádza v tichej lokalite pri jazere. Pre všetkých hostí platí neobmedzený vstup do Aquaparku Senec, len cez cestu od hotela.

UBYTOVANIE: Hotel Senec ponúka pohodlné ubytovanie v 80 izbách s celkovou kapacitou 206 osôb. Všetky izby sú klimatizované.

KUCHYŇA: Reštaurácie Mirro a Meeting ponúkaju kvalitnú kuchyňu s možnosťou vychutnania si jedla aj vonku na terase. Druhou možnosťou je Wine, Coffe & Tea bar s dvomi bowlingovými dráhami a možnosťou rezervácie súkromnej časti s krásnym výhľadom na jazero. 

DOBRE VEDIEŤ: Hotel ponúka možnosť užiť si oddych priamo v hoteli v SAI WELNESS alebo vedľa v AQUAPARKU Senec kde máte NEOBMEZDENÝ VSTUP. Hotel ponúka mnoho zábavok pre deti v podobe detských kútikov ale aj pre dospelých v podobe kinosáli, hracej zóny alebo kurzu na variene. 

VIAC INFO: https://hotelsenec.sk 


Hotel Senec****

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu