Hotel Sun****

Senec
Podunajsko
www.hotelsun.sk

?Slnečné jazerá - Sever, Senec 903 01 

Hotel Sun sa nachádza v blízkosti obľúbenej letnej destinácie Slnečné jazerá v Senci. Celoročný moderný hotel pre rodiny, ktoré hľadajú miesto pre dovolenku s deťmi, páry, ktoré túžia po romantickom pobyte s wellness i firmy, ktoré v hoteli majú možnosť zorganizovať konferencie či firemné večierky.

UBYTOVANIE: Celková kapacita nášho hotela je 180 lôžok. Na izbách nechýba klimatizácia pre lepší spánok počas letných mesiacov. Televízor s HD príjmom a bezplatné WI-FI pripojenie, aby ste sa zabavili aj v prípade zlého počasia. Kúpeľne sú vybavené fénom, vybrať si môžete kúpeľňu so sprchovým kútom alebo vaňou. 

KUCHYŇA: Profesionálny šéfkuchár Vám z čerstvých surovín pripraví gastronomický zážitok na tanieri. Vyberie si každý, v ponuke majú na výber z jedál z medzinárodnej kuchyne. Hostia si môžu okrem širokého sortimentu alkoholických a nealkoholických nápojov vychutnať šálku kvalitnej kávy s domácim koláčikom. Ponúkaju stravu bez lepku a laktózy, myslia aj na alergikov a taktiež jedlá pre vegetariánov a vegánov. V prípade potreby, stačí špecifikovať Vaše požiadavky a radi Vám pripravia skvelé menu.

 DOBRE VEDIEŤ: Trendom dnešnej doby je vyzerať a cítiť sa dobre v každej chvíli. Kvalitné wellness služby dokážu udržať ľudské telo v dobrej kondícii, odolávať stresu, získať potrebný pokoj, oddych a vyrovnanosť. Hotel je obklopený nádhernými Slnečnými jazerami a predstavuje ideálnu voľbu pre relaxačný wellness pobyt. 

VIAC INFO: https://www.hotelsun.sk

Hotel Sun****

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu