NH Bratislava Gate One****

Bratislava
Bratislava
www.nhgateone.sk

?Ambrušova 7, Bratislava 

Hotel NH Bratislava Gate One sa nachádza v obchodnej štvrti v bratislavskom Ružinove neďaleko letiska a v blízkosti veľkého nákupného centra. Ďalšou veľkou výhodou jeho polohy je možnosť jednoduchej prepravy autobusom do Starého mesta, kde si môžete vychutnať čaro barov, reštaurácií či barokových palácov.

UBYTOVANIE: Hotel ponúka 117 dokonale moderných izieb ladených do rôznych štýlov a farieb. Niektoré izby majú osobité zariadenie, iné disponujú sklenou stenou oddeľujúcou kúpeľňu od spálne.

KUCHYŇA: Bohaté raňajky vo forme bufetu, na ktorých samozrejme nechýba výber zdravých pokrmov v podobe ovocia a jogurtov. Na večeru sa naopak popri slovenských špecialitách podávajú jedlá medzinárodnej kuchyne.

A v neposlednom rade Lobby bar – miesto na stretnutia, chutné jedlo aj nápoje.

DOBRE VEDIEŤ: Kombináciu cvičenia a bezstarostného relaxovania si môžete vychutnať v našom wellness centre na 7. poschodí.

 Nájdete tu bazén, posilňovňu, telocvičňu a kúpele – úžasný výhľad na Bratislavu ani nespomíname. Pre našich ekologicky uvedomelých cestovateľov máme tiež k dispozícii nabíjacie stanice pre elektromobily na podzemnom parkovisku, z ktorých 2 sú určené pre vozidlá Tesla.

VIAC INFO: https://www.nhgateone.sk



NH Bratislava Gate One****

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu