Bikepark Koliba

Kamzík
Bratislava
bikeparkkoliba.sk

Otváracie hodiny:

Celoročne

Prevádzková doba lanovky:

Štrvrtok - Piatok: od 10:00 do 18:00
Sobota - Nedeľa:od 10:00 do 18:00

Vstupné:

voľný vstup
Lanovka - bikerský lístok (3 jazdy) - 5 €

Informácie pre návštevníkov:

Na Kolibu sa môžete vyviesť aj sedačkovou lanovkou  Železná studnička - Kamzík (Koliba). Aktuálne informácie o jej prevádzke nájdete TU. Lanovka premáva nonstop v prípade účasti aspoň 5 bikerov.

Popis: 

Pokiaľ aj vy patríte medzi milovníkov horskej cyklistiky, tak Vám nevysoké, približne 100 kilometrov dlhé horské pásmo Malých Karpát netreba predstavovať. V tejto prírodnej scenérii sa nachádza aj Bikepark Koliba, ktorý poskytne milovníkom horskej cyklistiky to pravé dobrodružstvo. Trať Driver 8 je (Freeride/ Enduro) trať, ktorá sa nachádza v Bikeparku Koliba na železnej Studničke - Kamzík v Bratislave. Trať je otvorená celoročne  a je uzavretá len v prípade snehovej pokrývky. Štart trate sa nachádza na drevenej rampe pri vrcholovej stanici lanovky na Kamzíku. Začiatok trate je spoločný s Rohatkou až po drevený mostík kde sa Driver 8 odpája doprava. Trať prebieha smerom na sever cez mostík ponad náučný chodník. 


Brožúru TOP12 Cyklovýletov môžete stiahnuť tu

Bikepark Koliba

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu