Národné tenisové centrum Bratislava

Národné tenisové centrum Bratislava, Priekopova 6
Bratislava
+421 2 49209890
www.ntc.sk

Otváracie hodiny:

Po - Pia: 7:00 - 22:00

So - Ne: 7:00 - 21:00

Pre jednotlivé športy sú otváracie hodiny individuálne. Pre bližšie informácie kliknite TU:

Cenník: TU

Popis:

Národné tenisové centrum (NTC) je najmodernejší športovo-kultúrny stánok nachádzajúci sa v širšom centre Bratislavy. Bolo vybudované za účelom prípravy reprezentácie SR, ale aj ako športové centrum pre širokú verejnosť. V NTC sa nachádza 8 krytých tenisových kurtov, 14 bedmintonových kurtov, 4 squashové kurty, moderné fitness centrum InPulse, reštaurácia s kaviarňou, visage štúdio, športové predajne, galéria LCD, parkovisko v suteréne a k dispozícii sú tiež 3 kongresové sály. 

Celý komplex je navyše klimatizovaný, čo ocenia návštevníci najmä v horúcich letných dňoch. Divákom poskytuje komfort a pohodlie, vrátane kontaktu s hracou plochou. Počas letných mesiacov je možné hrať v centrálnej hale pod otvorenou strechou.

Ako sa sem dostanete:

MHD, zastávka "Nová Doba" (električkové linky 2,4 a autobusové linky 53, 75, 79). Ak cestujete autom zadajte do navigácie adresu NTC - Príkopova 6, Bratislava. NTC ponúka parkovanie v podzemnej garáži za 1 €/hod. 

Národné tenisové centrum Bratislava

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu