Wellness Hotel Spark****

Malacky
Záhorie
www.hotelspark.sk

?Malacky 90101 

Wellness Hotel Spark **** je  štýlový hotel nachádzajúci sa v rekreačnej oblasti Vampíl, ktorý ponúka svojim hosťom nadštandardné služby na vysokej úrovni štvorhviezdičkového hotela. Interiér hotela je architektonicky zladený v prírodných farbách, kde základ tvorí drevo, kameň a kov.

Poďte si oddýchnuť do oázy pokoja, do „Sparku,“ ako ho nazývajú domáci, kde obklopení prírodou doprajete oddych telu aj duši. Aj keď iba na skok od ruchu hlavného mesta Bratislavy, jazero v areáli hotela, ako aj úžasná zeleň, ktorá hotel obklopuje, Vám dajú pocit, že ste niekde ďaleko v lese, uprostred prírody, kde líšky dávajú dobrú noc.

UBYTOVANIE: Wellness Hotel Spark**** ponúka najmodernejšie a najkvalitnejšie ubytovanie v Malackách a okolí. Všetky izby a apartmány sú elegantne zariadené v prírodných teplých farbách, ktoré ponúkajú hosťom pohodlie a navodzujú príjemnú atmosféru.

KUCHYŇA: Príďte si vychutnať nezabudnuteľnú atmosféru v exkluzívnej hotelovej reštaurácii Spark, s jedinečnou architektúrou a krásnym výhľadom na prírodu a jazero. Ponúkame výber vynikajúcich jedál zhotovených z tých najkvalitnejších a vždy čerstvých surovín. Nechajte rozmaznávať svoje chute, špeciality zostavené špičkovým šéfkuchárom čakajú len na Vás.

DOBRE VEDIEŤ: Wellness centrum Wellness Hotela Spark**** Vám ponúka možnosť relaxovať telom aj dušou. K dispozícii je hosťom 12x6m kľudový bazén s protiprúdom a chrličom, v letnej sezóne vonkajší vyhrievaný bazén s relax zónou, vírivka pre 5 osôb, útulný detský bazénik, parná soľná sauna, bylinková aroma sauna, infra sauna, fínska sauna, ochladzovacia kaďa a sprchy,  ako aj soľná relaxačná miestnosť. Vo wellness centre sa taktiež nachádzajú Spa I. a Spa II. miestnosti určené na masáže, kozmetické ošetrenia a rôzne telové procedúry.

VIAC INFO: https://www.hotelspark.sk 

Wellness Hotel Spark****

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu