Apollo Hotel****

Bratislava
Bratislava
www.apollohotel.sk

?Dulovo námestie 1, Bratislava 

Apollo Hotel poskytuje tradične kvalitné služby na vysokej úrovni už dlhé roky. Patrí k stáliciam na trhu 4* hotelov, pričom postupne prešiel kompletnou rekonštrukciou v klasickom štýle a neustále sa modernizuje. Nachádza sa v zóne novovytvoreného biznis centra Bratislavy vzdialenej cca 10 minút od historického centra mesta a je dominantou zrekonštruovaného Dulového námestia.

UBYTOVANIE: 

Komfortné a príjemné ubytovanie nájdete v rôznych typoch izieb podľa vašich preferencií. Hotel sa nachádza na útulnom námestí so známou fontánou Milencov. Hotel disponuje niekoľkými druhmi izieb, ktoré sú zaradené v dvoch kategóriách, Komfort a Deluxe. V Komfort kategórii si môžete vybrať  dvojlôžkové a trojlôžkové. Deluxe kategória ponúka dvojlôžkové izby a apatrmány. 

KUCHYŇA: Reštaurácia Sv. Huberta získala viaceré ocenenia a je známa najmä jedlami zo zveriny a vynikajúcou medzinárodnou kuchyňou. V roku 2015 prešiel interiér redizajnom s cieľom prispôsobiť sa aktuálnym trendom a zároveň si zachovať jedinečnosť. Príjemné postredie dopĺňa krásny výhľad na námestie so známou fontánou Milencov. Priestor ponúka aj posedenie v lóžach, ktoré Vám zabezpečia dostatok súkromia.

DOBRE VEDIEŤ: Výhodná ponuka pre rodinné izby, ubytovanie možné aj so štvornohým priateľom. Na námesti pred hotelom, sa často organizujú streetfood festivaly, kde môžete ochutnať miestne pochutiny. 

VIAC INFO: https://www.apollohotel.sk 

Apollo Hotel****

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu