Staromestské vianočné trhy 2018

od16.11.15:08 do22.12.15:08 2018
od16.11.15:08 do22.12.15:08 2018
Hviezdoslavovo námestie, Bratislava
Bratislava

Slávnostné otvorenie Staromestských vianočných trhov bude 16.11. o 17:00 s muzikálom Ľadové kráľovstvo.
 Trhy už tradične otvorí Karin Haydu so svojim hosťom.
Po rozsvietení vianočného stromčeka a odznení nádhernej piesne Svetlo v podaní Anky Repkovej sa prenesiete do sveta muzikálovej rozprávky Frozen – Ľadové kráľovstvo.

Počas trhov je pripravený bohatý program v rámci ktorého príde tak ako každý rok 6. decembra Mikuláš. Na pódiu sa predstaví napr. Fanny Fallows, Modus Memory, vystúpia rôzne folklórne skupiny, súbory, spevácke zbory a samozrejme detičky zo staromestských materských a základných škôl.

V detskej zóne budú pripravené rôzne tematické tvorivé dielne.
Nebude chýbať ani charitatívny stánok a drevený bethlehem. V rámci charitatívnych dní a vystúpení sa predstaví napr. Nadácia pre deti Slovenska s galavečerom Hodina deťom.

K dispozícii bude široká ponuka gastro stánkov a stánkov s rôznymi suvenírmi a vianočným tovarom. Neodmysliteľnou súčasťou trhov bude už tradičné klzisko.

Program na pódiu každý štvrtok o 16.00 základné a materské staromestské školy, v piatok, sobotu a nedeľu o 17.00 koncerty, folklórne súbory.

Sprievodný program v detskej zóne, klzisko, každú adventnú nedeľu rozsvietenie jednej sviece na veľkorozmernom venci a ďalšie aktivity.  

Zmena programu vyhradená.

Staromestské vianočné trhy 2018

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu