Stvorení pre zdravie

19.8. 201810:40
19.8. 201810:40
Park Andreja Hlinku, Bratislava
Bratislava

Zastavme sa spolu 19.8.2018 v priestoch parku

Andreja Hlinku v Ružinove a načerpajme zdravie.

Event STVORENÍ PRE ZDRAVIE je jednodňová akcia, prinášajúca do sveta zdravia nový koncept, ktorý v sebe spája nadšenie zo športu, lásku k jedlu, vzťah k prírode, k svojmu okoliu a nakoniec aj zmenu k správnemu mysleniu. Zdravý životný štýl je cesta, ktorá nám otvára dvere pozrieť sa na naše životy z každého uhla.

V tento deň sa návštevník bude môcť dozvedieť viac o účinkoch rastlinnej stravy, bosej chôdze, o otužovaní, športovej diagnostike, mentálnom koučingu, o meditácii a joge.

Okrem samotných poznatkov v týchto nových smeroch, budú môcť návštevníci ochutnať aj zdravé alternatívy jedla od našich vystavovateľov, zašportovať si, dozvedieť sa viac o ochrane prírody alebo len tak relaxovať pri skvelej hudbe.

Deň Stvorení pre zdravie je pre každého, kto na sebe chce pracovať a zaujíma sa o zušľachtenie svojho života. Je to rodinná akcia s programom aj pre deti.

Stvorení pre zdravie

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu