Stvorení pre zdravie

19.8. 201810:11
19.8. 201810:11
Park Andreja Hlinku, Bratislava
Bratislava

Mestská časť Bratislava-Ružinov a Cultus Ružinov pozývajú všetkých nadšencov zdravého životného štýlu na podujatie Stvorení pre zdravie, ktoré sa koná 19. augusta 2018 v priestoroch parku Andreja Hlinku v Ružinove.

Stvorení pre zdravie je jednodňová akcia, prinášajúca do sveta zdravia nový koncept, ktorý v sebe spája nadšenie zo športu, lásku k jedlu, vzťah k prírode, k svojmu okoliu a nakoniec aj zmenu k správnemu mysleniu. Zdravý životný štýl je cesta, ktorá nám otvára dvere pozrieť sa na naše životy z každého uhla.

V tento deň sa návštevník bude môcť dozvedieť viac o účinkoch rastlinnej stravy, biohackingu, o otužovaní, športovej diagnostike, mentálnom koučingu, o meditácii a joge.

Okrem samotných poznatkov v týchto nových smeroch, budú môcť návštevníci ochutnať aj zdravé alternatívy jedla od našich vystavovateľov, skúsiť prekonať samých seba chôdzou po žeravom uhlí, alebo len tak relaxovať pri skvelej hudbe. Deň Stvorení pre zdravie je pre každého, kto na sebe chce pracovať a zaujíma sa o zušľachtenie svojho života. Je to rodinná akcia s programom aj pre deti.

Vstup  je zadarmo.

Stvorení pre zdravie

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu