Objavuj poklady Bratislavského regiónu 2017! / 2.11.2017

Škriatkovia tento rok ukryli po Bratislavskom kraji 120 pokladov! Nezbední škriatkovia aj tento rok idú s dobou a tak sa ukryté poklady budú odhaľovať len prostredníctvom mobilnej aplikácie Bratislava Region, tá je dostupná pre operačné systémy Android a iOS. Súťaž trvá od 2.11. do 12.12.2017. Každý štvrtok (od 2.11. 2017 do 12.12.2017) sa v mobilnej aplikácií Bratislava Region objaví 20 nových lokalít.

  • Od 2.11.2017 sú poklady aktivované a hľadači sa môžu pustiť do pátrania
  • Každá lokalita obsahuje “poklad” – počet bodov, ktorých počet závisí od stupňa náročnosti. To znamená, že za ľahko prístupnú lokalitu získate napr. 1 bod ale za ťažšie prístupnú aj 5 bodov.
  • Poklad nájdete tak, že navštívite danú lokalitu a lokalizujete ju v mobilnej aplikácií.
  • Hľadači pokladov si môžu pozrieť svoje ako aj skóre súperov v rebríčku hráčov, ktorý sa otvorí po kliknutí na “pohár” v aplikácií Bratislava Region.
  • Súťaží sa o hlavné a okamžité ceny. Hlavné ceny získajú najúspešnejší hľadačí pokladov, teda tí čo nazbierajú najviac bodov (O hlavných cenách sa rozhodne 12.12.2017 o 12:00) . Okamžité ceny sa žrebujú každý štvrtok (od 9.11.2017 do 7.12.2017) 5. vyžrebovaným hľadačom. Okamžitú cenu môže vyhrať každý kto sa zapojí do šúťaže – získa aspoň 1 bod.
  • Výhercom okamžitých cien bude zaslaný informačný email o prevzatí ceny.
  • Škriatkovia zverejnia posledné súradnice 7.12.2017
  • Účasťou v súťaži súťažiaci súhlasí so štatútom súťaže, ktorý sa nachádza tu: Štatút súťaže.

Najúspešnejší hľadači pokladov súťažia o hlavné ceny ako napríklad:

Každý kto sa zapojí do súťaže má možnosť vyhrať okamžité ceny:

vstupy do múzea moderného umenia Danubiana Meulensteen Art MuseumMalokarpatského múzea v Pezinkugalérie NedbalkaAquaparku Senec, mikiny od Bratiska, tričká s motívmi bratislavského regiónu, rodinné jazdy v štýlovom oldtimeri Prešporáčik od Tour4U, poukážky na nákup v Zeppelin Café, wellness v Hoteli Majolika a ďalšie.

Dôležité upozornenie! Pre lokalizáciu lokality je potrebné mať zapnuté GPS/Polohu v mobilnom zariadení. Pripojenie k internetu je nutné len na načítanie nových lokalít, pri lokalizácií v teréne stačí mať zapnuté len GPS v mobilnom zariadení, pri následnom pripojení na internet sa všetky zmeny automaticky prejavia aj v aplikácií.


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu