Cinemax Bory Mall

Lamač 6780, Bratislava
Bratislava
www.borymall.sk/

Popis :

Otváracie hodiny : 

Pondelok – Nedeľa

10:00 - 22:00


Bory Mall info


BORY MALL je nákupno-zábavné centrum, ktoré svojím konceptom zameraným na rodiny ponúka možnosť kvalitných nákupov i príležitosti na trávenie voľného času. Na 54 000 m2 tu môžu návštevníci nájsť až 196 obchodov, reštaurácií, kaviarní a zaujímavé atrakcie pre deti. Svojou veľkosťou plní úlohu nadregionálneho nákupného centra. Poloha pri diaľnici D2 uľahčuje dostupnosť pre motorizovaných návštevníkov, ktorým je k dispozícii viac ako 2 400 parkovacích miest na vonkajšom alebo podzemnom parkovisku.

Moderný dizajn a nadčasové architektonické prvky zaručujú jedinečný zážitok z nakupovania. Autorom projektu nákupného centra je ateliér svetoznámeho talianskeho architekta Massimiliana Fuksasa. Celé centrum je presvetlené denným svetlom zo 162 zabudovaných svetlíkov, ktoré robia priestor nákupných pasáži vzdušnejší a priestrannejší. Jedinečný architektonický prvok, vnútorná záhrada „Tornádo“ s vysadenými borovicami, slúži nielen ako prirodzený zdroj svetla, ale je určená predovšetkým pre návštevníkov, ktorí si môžu počas nakupovania oddýchnuť na čerstvom vzduchu priamo v srdci centra.

Bory Mall ponúka komplexnú ponuku tovaru služieb a zábavy. Priaznivci módy si vyberú z množstva módnych a obuvníckych značiek. Svoje predajne tu otvorili už známe predajne H&M, Lindex,  Reserved, Cropp, House, Mohito, Terranova, C&A, Baťa, Reno, CCC, ako aj úplne nové značky Sinsay, Yamamay, Brums, Skechers či značka Mango ponúkajúca po prvýkrát v Bratislave pánsku kolekciu.

Pre deti je určený jedinečný koncept Buppi – Detský svet, kde sa na ploche viac ako 4 200 m2 môžu hrať a zároveň vzdelávať. Ideálnou kombináciou interaktívnej hry prepojenou s bežným životom ponúka deťom mestečko povolaní Moje mesto. Veľký výber hračiek a vybavenie pre deti nájdu rodičia v predajniach Alltoys, LEGO a DRÁČIK. Detský zábavný park a multikino CINEMAX s 12 sálami a jedinečnou technológiou IMAX, ktoré boli otvorené na jar 2015.

Na aktívny odpočinok slúži fitnescentrum Golem Club, Sport Kids Academy a širokú ponuku športového tovaru a vybavenia nájdu návštevnici v predajniach Sports Direct, A3 sport, Adidas a Nike.

Milovníci literatúry iste radi navštívia predajňu kníh Panta Rhei. Elektroniku a domácu techniku nájdu návštevníci v rôznych špecializovaných predajniach, ako napr. NAY alebo monopredajňa LG. Občerstviť sa môžu vo food courte a reštauráciách s rozmanitou ponukou kuchýň z celého sveta. Každý si iste nájde tú svoju obľúbenú kvalitnú kávu v niekoľkých štýlových a útulných kaviarňach. Potraviny a iný doplnkový tovar ponúka jeden z najväčších supermarketov Billa na Slovensku. Nechýba ani obľúbená drogéria dm drogerie markt, pestrá škála služieb od čistiarne odevov, lekárne, optiky až po banky a prevádzkovateľov mobilných operátorov. Širokú ponuku dopĺňa pobočka Slovenskej pošty a poliklinika ProCare .


©borymall.sk

Cinemax Bory Mall

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu