Boutique Hotel pod Lipou****

Modra
Malé Karpaty
www.hotelpodlipou.sk

?Modra - Harmónia 3018, Modra 

Moderný hotel rezortového typu sa nachádza v rekreačnej oblasti Harmónia pri Modre, v krásnom prírodnom prostredí Malých Karpát, len 40 km od Bratislavy. Okolie ponúka veľa možností turistiky, cylkotrasy, hrad Červený Kameň, ale aj zaujímavé miesta s vinárskou a keramikárskou tradíciou.

UBYTOVANIE: Rezort je tvorený z troch rezortov - Pavilón EVA**** s kapacitou 30 izieb, Pavilón AVANA**** s kapacitou 22 izieb a Pavilón VILMA*** s kapacitou 24 izieb. 

KUCHYŇA: Hotel ponúka jedlá, v ktorých sa snaží skĺbiť jednoduchosť, kvalitné suroviny, tradíciu a moderné trendy. Vyberajú pre Vás pôvodné jedlá, ktoré „prezliekajú“ do moderného šatu, dávaju Vám ochutnať „svet“ a myslia pritom aj na vašich najmenších. Ponuku spestrujú sezónnymi ponukami.

K jedlu si môžete vychutnať širokú ponuku vín z malokarpatského regiónu od lokálnych výrobcov alebo zo svetovej produkcie.

DOBRE VEDIEŤ: K hotelu patrí aj  nový športový areál s tenisovými kurtami, basketbalovým a futbalovým ihriskom, petangovými ihriskami, beach volleybalovým ihriskom a ihriskami pre deti, vonkajší letný bazén so záhradou, jazierko, lanové centrum a vlastnákeramická dielňa.

Rezort je mimoriadne vhodný pre organizovanie teambuildingov a firemných školení, spoločenských akcií, svadieb, garden party ako i pre pobytových hostí, ktorí vyhľadávajú relax a športové vyžitie v prírode.

Výnimočnosťou rezortu je možnosť výberu ubytovania v dvoch rozdielnych štandardoch (***/****) v nadväznosti na spoločné kvalitné a komplexné doplnkové služby.

VIAC INFO: https://www.hotelpodlipou.sk/o-nas/  

foto © hotelpodlipou.sk

Boutique Hotel pod Lipou****

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu