Fou Zoo - Pan Asian Restaurant

Ševčenkova 34 850 00 Bratislava
Bratislava
www.fouzoo.sk

Popis:

Rafinovaná kombinácia toho najlepšieho, čo nám dáva more aj pevnina. Dokonalý súlad ázijskej a európskej gastronómie. Miesto splnených gurmánskych túžob a prianí. Miesto, ktoré s Vami komunikuje jazykmi, ktoré nepoznáte, a predsa im rozumiete. Miesto, ktoré dýcha atmosférou nečakaných zážitkov a nových stretnutí. Miesto, kde vzniká vietor. 

Reštaurácia získala ocenenie ako najlepšia reštaurácia na Slovensku za rok 2014. ***** 1-2 TOP reštaurácia na Slovensku na rok 2014 Začať s vysokým štandardom je jednoduchšie, ako si ho udržať. Po štyroch rokoch od otvorenia Fou Zoo je viac než jasné, že cieľavedome budovaný koncept drží reštauráciu stále na výslní. Lepšie povedané -  precízny koncept a zapálení ľudia s otvorenou mysľou ju posúvajú stále ďalej. Reštaurácia získala aj ďalšie významné ocenenia v rámci gastronómie ako:  Gault & Millau 2014, a pod.

Ako sa sem dostanete: 

Reštaurácia sa nachádza v blízkosti zástavky Markova (BUS) cca 7 min chôdze od zástavky autobusu smerom k železničnej vlakovej  stanici v Petržalke.



(zdroj foto:gurmannaslovensku.sk)




Fou Zoo - Pan Asian Restaurant

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu