Penzión BAT

Slnečné jazerá – Sever 167, Senec
Podunajsko
+421 907 896 208
www.penzionsenec.sk

Popis:

Penzión BAT na brehu Slnečných jazier v Senci je vďaka svojej výhodnej polohe a priateľskej atmosfére ideálnym miestom pre váš oddych. Okrem dvojlôžkových izieb u nás nájdete aj 3 a 4-lôžkové izby pre rodiny s deťmi a večer si môžete spríjemniť grilovačkou na terase. Vychutnáte si tu výhľad na jazero, ktoré je populárnou rekreačno-turistickou destináciou s pestrou ponukou aktivít. Skvelú zábavu si užijete aj v Aquaparku Senec vzdialenom len 10 minút peši.

Penzión počas celého roka ponúka pre svojich hostí ubytovanie v 14 dvojlôžkových, trojlôžkovej, štvorlôžkovej izbe a v apartmáne. Izby sú situované na prízemí (1x štvorlôžkový apartmán, 1x dvojlôžková izba) a na prvom poschodí. V dvojlôžkových a v trojlôžkovej izbe je možnosť pridania prístelky. V každej izbe je k dispozícii kúpeľňa so sprchou, toaletou a TV. Izby nie sú vybavené chladničkou.


Penzión BAT

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu