Penzión Ivica

Karpatská 107, Marianka
Záhorie
+421/902/ 22 33 22
www.penzionivica.sk

Popis:

Ponúkame vám atraktívne ubytovanie v ešte atraktívnejšej cene. Štýlové, menšie i väčšie apartmány (2-izb. až 3-izb.), sú vybavené všetkým potrebným: vlastnou kúpeľnou s WC (sprchový kút, alebo plastová vaňa), kuchynkou či kuchyňou, chladničkou, LCD televízorom, hifi vežou, či rádiom a pod.  Pohodlné postele s kvalitnými matracmi sú zárukou príjemného a nerušeného spánku. Vo vybraných APT nájdete i automatickú práčku či umývačku riadu, klimatizáciu, pracovný stôl s PC. Všetky apartmány su pokryté kvalitným wifi internetovým signálom, samozrejme zdarma. Naše ubytovacie kapacity sú hosťom k dizpozícii 365 dní v roku. Ubytovanie na telefón v čase po 22.00 je možné po telefonickej dohode.

Ako sa sem dostanete:

Obec Marianka sa nachádza 0,1 km od mestskej časti Bratislava-Záhorská Bystrica. Trasa od Bratislavy vedie nasledovne: EXIT Stupava-Bory, na križovatke v tvare T odbočiť doprava na Záhorskú Bystricu a hneď po 100 m odbočiť doľava smer Marianka. Po diaľnici, smerom od Prahy, resp. Brna je trasa rovnaká: EXIT Stupava-Bory, na križovatke v tvare T odbočiť doprava na Záhorskú Bystricu a hneď po 100 m odbočiť doľava smer Marianka. Naše ubytovacie zariadenie, ktoré sa nachádza na hlavnej ulici obce – Karpatská, súp. č. 107, nájdete nás hneď vedľa konečnej autobusu (40 m). Od centra hlavného mesta sme vzdialení cca. 10 km, resp. 10 min. jazdy autom po diaľničnom obchvate. V samotnej obci je navigácia k nášmu penziónu dobre značená na stĺpoch elektrického vedenia.


foto © travelguide.sk











Penzión Ivica

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu