Penzión Virgo

Panenská 14, Bratislava-Staré Mesto
Bratislava
+421 2 20921400
www.penzionvirgo.sk

Popis:

Radi Vás privítame v novootvorenom penzióne v centre mesta Bratislava. Nájdete tu miesto na oddych aj na prácu v zrekonštruovanej historickej budove s moderne zariadeným interiérom. Pre Vaše uspokojenie ponúkame dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky, ktoré svojou farebnou škálou navodia tú správnu atmosféru. Pre náročnejších sú pripravené aj apartmány s vlastnou kuchynkou a súkromnou terasou. Všetky izby v penzióne disponujú vlastným hygienickým zariadením a kúpelňou s rôznymi typmi vaní a sprchových kútov pre Vaše pohodlie. Pre dokonalú regeneráciu Vášho tela počas spánku sme v celom penzióne eliminovali pôsobenie geopatogénnych zón pomocou Vasati harmonizéra. Raňajky vo forme bufetu alebo pravú taliansku kavičku z našej kaviarne si môžete vychutnať na príjemnej, slnkom zaliatej terase. Tešíme sa na Vašu skorú návštevu. 

Ako sa sem dostanete:

Penzión sa nachádza na adrese Panenská 14, Bratislava. Podrobné vzdialenosti od hlavných prepravných ulov nájdete na stránke penziónu: TU.

Penzión Virgo

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu