Mama's Boutique Hotel****

Bratislava
Bratislava
www.hotelmamas.sk

?Chorvátska 2, Bratislava 

Hotel Mama’s sa nachádza v tichej rezidenčnej štvrti širšieho centra mesta. Hotel vás zaujme svojou eleganciou, moderným dizajnom a osloví príjemnou rodinnou atmosférou. Vďaka nej sa tu budete cítiť ako doma. Pokiaľ uprednostňujete menšie hotely butikového typu a hľadáte tiché a pokojné prostredie, ste na správnom mieste.

UBYTOVANIE: V hoteli sa nachádza pätnásť nadštandardne zariadených izieb typu Superior a Executive. Naše luxusne zariadené izby ponúkajú moderný dizajn, vysoký komfort a absolútne súkromie. Dominuje v nich teplý prírodný materiál, čelo postelí krášli podsvietený prírodný kameň, ktorý prepúšťa svetlo v rôznych variáciách a vytvára dojem útulnosti a luxusu zároveň. Pre váš pokojný spánok si môžete vybrať z nášho vankúšového menu, ktoré pozostáva z páperových, tvrdých a antialergických vankúšov. V cene ubytovania sú vynikajúce domáce raňajky, vstup do bazéna a fitness so záhradnou terasou.


KUCHYŇA: Nechajte sa uniesť skvelým kulinárskym zážitkom našej reštaurácie MAMA’S PANASIAN RESTAURANT. Prinášame vám delikatesy panázijskej kuchyne, ktorá predstavuje dokonalý súlad exotických chutí a vôní kuchýň ázijských krajín. Panázijská kuchyňa sa vyznačuje absolútnou čerstvosťou surovín, aj preto je to nielen jedna z najchutnejších, ale aj najzdravších kuchýň na svete.

DOBRE VEDIEŤ: Ponorte sa do oázy pokoja a nechajte sa rozmaznávať. Stres a únavný deň nechajte odznieť v našom wellness centre so saunou, bazénom a fitnescentrom. Wellness centrum je určené výhradne pre hotelových hostí.

VIAC INFO: https://www.hotelmamas.sk/hotel-mamas/o-nas/ 

Mama's Boutique Hotel****

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu