Oaktreehouse

Modra
Malé Karpaty
oaktreehouse.sk

?Modra Harmónia 3631 

Domček na strome je určený pre každého, kto má rád prírodu a rád by si vyskúšal aké to je stráviť čas či už počas dňa na terase alebo v noci si vychutnať spánok v tesnej blízkosti korún stromov, vo výške takmer 6 metrov. Príďte si oddýchnuť, uvolniť sa a nechať sa očariť jedinečnou atmosférou. Mladší, starší, páry či jednotlivci to je jedno. Vašimi susedmi budú na chvíľku milé zvieratká ako sú sýkorky, sojky, ďatle, kukučky, veveričky alebo poletujúce roháče, chrústy a svetlušky.

UBYTOVANIE: OAKTREE domček je upevnený na pňoch štyroch dospelých a ošetrených dubov. Do domčeka sa dostanete po drevenej lávke, s priestrannou terasou a výhľadom na okolité stromy. Domček je zateplený a napojený na elektrickú sieť. V zimnom období je vyhrievaný elektrickým ohrievačom čo dostatočne zabezpečí pohodlie a teplo. Vo vnútri je umývadielko s kapacitou čistej vody cca 40l čo pohodlne postačuje na umytie rúk a základnú hygienu. Vnútorný priestor pozostáva z miesta na sedenie (kreslo, rozkladacia pohovka), jednoduchého kuchynského zariadenia (varná kanvica), miesta pre umytie rúk. Suchá toaleta sa nachádza 15m od domčeku.  Počas teplých dní  je pripravená letná, vonkajšia sprcha.  

UNIKÁTNOSŤ: Noc strávena v korunách stromoch, priblíženie sa ku prírode a koreňom. 

VIAC INFO: https://oaktreehouse.sk

Oaktreehouse

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu