Hotel Matyšák***

Pražská 15, Bratislava-Staré Mesto
Bratislava
www.hotelmatysak.sk

Popis:

Hotel Matyšák sa nachádza neďaleko historického centra Bratislavy, v blízkosti Hlavnej železničnej stanice. Jeho súčasťou je jedinečná vínna reštaurácia s kapacitou 120 miest a unikátna archívna vínna pivnica, ktorá patrí v spojení s reštauráciou k slovenským unikátom.

Hotel ponúka 35 dvojposteľových izieb, z toho 3 apartmány. Hostia tu majú k dispozícií aj špeciálne izby pre fajčiarov, izbu s bezbariérovým prístupom, internetové pripojenie a bezplatné parkovisko s kapacitou 35 miest.

Súčasťou vybavenia každej izby je satelit TV, safe, minibar, free wifi. Hotel poskytuje svojim hosťom aj kopírovacie a faxové služby, predaj hygienických potrieb, vinotéku so širokou ponukou vín a nelkoholických nápojov z produkcie Víno Matyšák.

Ako sa sem dostanete:

Hotel Matyšák sa nachádza pri Hlavnej železničnej stanici na Pražskej 15 v Bratislave. Dostanetete sa sem zo zastávky MHD Sokolská linkami 32, 41, 64, 83, 84, 204, 206, 209 a 212.

Hotel Matyšák***

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu