Medzinárodný festival filmových klubov Febiofest 2019

od20.3.10:05 do26.3.10:05 2019
od20.3.10:05 do26.3.10:05 2019
Spitálska 4, Bratislava
Bratislava region

ZLO SA VO FILME NESKRYJE! 

Exkluzívne premiéry filmov ocenených na prestížnych zahraničných festivaloch, nové domáce snímky s medzinárodnou účasťou, pocty osobnostiam svetovej kinematografie, osobné stretnutia s hviezdami európskeho filmu, medzinárodná súťaž, unikátne premietania so živou hudbou, detské snímky i bohatý sprievodný program.

To všetko ponúkne blížiaci sa 26. ročník Medzinárodného festivalu filmových klubov Febiofest. V Bratislave sa uskutoční od 20. do 26. marca 2019 v Kino Lumière, Kino Mladosť a Artkino za zrkadlom.

Cinepass na bratislavský Febiofest SK je už k dispozícii online v predpredaji za zvýhodnené ceny! Počas festivalu bude stáť 30 EUR!

CINEPASS: cena 20 EUR

CINEPASS VÍKEND: cena 15 EUR (plati len 22. - 24.3)

Kúpiť: http://bit.ly/cinepassfebiofest

So cinepassom sa dostanete na neobmedzené množstvo premietaní počas celého festivalu a dokonca sa vyhnete radom, keďže si film môžete vybrať online. Na mieste bude cena vyššia.

MFFK Febiofest ako pocta autorskej a klubovej kinematografii prinesie k slovenským divákom opäť vyše stovku kvalitných filmov, ktoré reflektujú súčasný svet a ktoré zaujali aj na svetových festivaloch.

Medzinárodný festival filmových klubov Febiofest 2019

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu