Svetom : Venezuela

13.3. 201910:15
13.3. 201910:15
Medenná 16, Bratislava
Bratislava region

Poďte sa s nami pozrieť do krajiny, ktorá zažíva jednu z najväčších humanitárnych kríz súčasnosti. O Venezuele sa momentálne píše vo všetkých novinách a prezident Maduro je denne na obrazovkách spravodajských kanálov. Podarí sa mu udržať pri moci? Spoločne s nami zistíte, ako to vyzerá v krajine, kde na kúpu toaletného papiera miniete viac papiera ako získate.

Dozviete sa viac o krajine, z ktorej utieklo už 3,5 milióna obyvateľov a inflácia presahuje 1,8 milióna percent. Majú tam peniaze ešte vôbec nejakú hodnotu? Koľko stojí liter benzínu? Garantujeme vám, že nebudete veriť vlastným ušiam.

Ocitnete sa v krajine, ktorá má najväčšie zásoby ropy na planéte, ale potrebuje potravinovú pomoc. V krajine, ktorá má najvyšší vodopád planéty, ale liter džúsu stojí viac ako mesačná výplata. Venezuela má najviac stolových hôr na planéte, ale do krajiny sa takmer nedá dostať, keďže väčšina leteckých spoločností zrušila lety z Európy. Je možné sa sem vôbec dostať? A stojí to za to? Na našom premietaní spoznáte prekrásne venezuelské stolové hory, najvyššie vodopády sveta, najkrajšie vody a pláže Karibiku, ale aj najlepšie safari Južnej Ameriky. Venezuelou vás tentokrát prevedie sprievodca, prekladateľ a cestovateľ Peťo Hliničan.

Vstupné na mieste - 4 eurá

Peťo Hliničan vyštudoval prekladateľstvo na University College London a od roku 2012 pôsobí ako sprievodca po exotických destináciach pre najlepšiu slovenskú cestovnú kanceláriu. Učarovala mu hlavne Južná Amerika, ktorú od roku 2010 navštívil viac ako 60 krát. Spoločne s Martinom Navrátilom z Travelistanu každoročne podnikajú šialené cesty do netradičných destinácii ako Afghanistan, Kirgizsko, Kongo alebo Pakistán. Najbližšie ich čaká veľké africké dobrodružstvo.

Svetom : Venezuela

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu