BENÁTKY. MOJA VÁŠEŇ - V PODANÍ TANEČNÍKOV EXPERIDANCE Z BUDAPEŠTI

24.4. 201910:32
24.4. 201910:32
Ružinovská 28, Bratislava
Bratislava region

Svetoznáme maďarské tanečné divadlo ExperiDance z Budapešti prichádza po prvýkrát na Slovensko s veľkolepou tanečnou show „BENÁTKY...MOJA VÁŠEŇ“.  Po búrlivom živote rakúskej cisárovnej SISSI, ktorú mali diváci môžnosť vidieť minulý rok na javisku v Dome kultúry Ružinov, prichádza tento krát do Ružinova hudobno - tanečný príbeh v podaní viac ako 60-tich účinkujúcich divadla ExperiDance. Príbeh plný romantiky a lásky sa odohráva v talianskom meste Benátky.

„ExperiDance - Benátky, moja vášeň“ prenáša divákov do prostredia benátskeho karnevalu a temných kanálov kultového mesta na Jadrane. S nádhernými kostýmami, pôsobivými choreografiami a zaujímavým príbehom predstaví ExperiDance novú produkciu na medzinárodnej úrovní, ktorú môžete zažiť jedine 24. apríla 2019 v Dome kultúry Ružinov, Ružinovská 28, o 19.00 h.

Atmosféra z Benátok sa prináša na pódium prostredníctvom svetelných efektov, obrazcov a tanca, ktorý rozpráva o láske, túžbe a rozchodoch. Divák sa tak prenáša do očarujúcich Benátok plného barokových prvkov a ocitne sa tak na námestí San Marco. V neposlednom rade nesmie chýbať na pódiu to najhlavnejšie čo patrí ku Benátkam: láska.

Podujatie podporili mestská časť Bratislava-Ružinov a Cultus Ružinov. Reklamným partnerom predstavenia je SLOVNAFT, a.s.

„Tanec a hudba je univerzálny jazyk a preto si toto predstavenie vychutná každý divák“, hovorí riaditeľka Cultus Ružinov, Andrea Kozáková.

Súbor ExperiDance vznikol v roku 2000 a ich predstavenia videlo viac ako milión divákov v 40 krajinách sveta. Hlavným choreografom a riaditeľom súboru je Román Sándor, ktorého tvorba vychádza zo spojenia tradičného maďarského ľudového tanca s moderným tancom. Ako choreograf pracoval pre maďarské Národné divadlo, spolupracoval na viacerých filmoch, je diplomovaným majstrom klasického baletu v Národnej tanečnej akadémii. Vystúpenia ExperiDance sú výnimočné, divácky veľmi atraktívne, predstavujú zábavu, profesionálny tanec a vrcholovú technickú realizáciu.

Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.

Viac informácií o divadelnom predstavení nájdete na webe cultusruzinov.sk a na Facebooku Cultus Ružinov.

FB: https://www.facebook.com/events/358042948382005/

WEB: https://cultusruzinov.sk/podujatie/experidance-benatky-moja-vasen/

VSTUPENKY: https://www.ticketportal.sk/event/ExperiDance-Benatky-moja-vasen

BENÁTKY. MOJA VÁŠEŇ - V PODANÍ TANEČNÍKOV EXPERIDANCE Z BUDAPEŠTI

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu