Deň otvorených ateliérov 2019

1.5. 201915:22
1.5. 201915:22
Račianska 1575/78, Bratislava
Bratislava region

Aj tento rok sa môžeme stretnúť na chodbách Novej Cvernovky. Pozývame vás navštíviť naše priestory, pozrieť si tvorbu kreatívcov priamo v ateliéroch a zabaviť sa na kultúrnom programe. Vidíme sa 1. mája- save the date!

1.MÁJ, deň otvorených ateliérov je podujatie zamerané na prezentáciu umelcov, ktorí sú súčasťou komunity sídliacej v priestoroch Novej Cvernovky, kreatívneho a kultúrneho centra na Račianskej ulici. Ide o deviaty ročník, ktorý započal svoju tradíciu v areáli bývalej Cvernovky na Páričkovej ulici a už tretí rok sa spolu s ateliérmi teší z priestorov bývalej strednej priemyselnej školy chemickej na Račianskej 78. V čase od 10:00 do 22:00 sa priestory súkromných ateliérov grafických dizajnérov, maliarov, fotografov, architektov, filmárov, ale aj hudobných skúšobní či remeselných dielní, sprístupnia verejnosti a ich nájomcovia majú možnosť odprezentovať činnosť, ktorej sa počas roka venujú. Keďže dátum 1.mája je symbolicky prepojený so sviatkom práce, tento deň pracovného pokoja umelci oslávia prezentáciou svojich prác.

Info o programe uverejníme čoskoro.

- - -

Partnerom živej kultúry v Novej Cvernovke je Nadácia VÚB banka.

Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Hlavný online partner Novej Cvernovky je Startitup.

Deň otvorených ateliérov 2019

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu