POMALO ~ Festival udržateľnosti

12.5. 201915:17 - 15:18
12.5. 201915:17 - 15:18
Stará tržnica, Bratislava
Bratislava region

Spomaľme pre skutočne pozitívne zmeny! Staňte sa s nami súčasťou spoločenského manifestu, ktorý zdôrazňuje trvalú udržateľnosť, podporuje humánny prístup a podnecuje k etickej konverzácii.  Po úspešnom pilotnom ročníku pokračujeme v prezentácii slow fashion, zero waste, etickej módy, udržateľného dizajnu, fair trade, eko, bio aj vegan. Príďte sa zoznámiť s výrobcami, dizajnérmi a značkami, ktoré spĺňajú kritéria pomalého životného štýlu a zoznámte sa s ideami organizácií, ktoré sa venujú rozvoju týchto činností. Naučme sa vrátiť prírode to, čo nám dáva! 

~ Festivalový deň nám spríjemní oddychová zóna, detský kútik či chutné vegetariánske a vegánske občerstvenie. Súčasťou podujatia bude SWAP (vzájomná výmena oblečenia), zaujímavé prednášky, diskusie a všakovaké workshopy. Spolu so značkou Curaprox budeme recyklovať staré kefky. Počas POMALO si budete môcť zakúpiť aj rastliny, ktoré vám spestria domov.

~ V prípade, že by ste sa chceli prihlásiť na podujatie alebo by ste mali nápad, ako ho obohatiť, neváhajte a kliknite tu: bit.ly/PomaloSpoluprace1205

~ Spoluorganizátormi a garantmi podujatia sú organizácia Fashion Revolution (Fashion Revolution Czech Republic and Slovakia) a INCIEN (Inštitút Cirkulárnej Ekonomiky).

12. 5. (nedeľa)

Štart: 09:00 - 19:00

Stará tržnica, Námestie SNP 25

Vstupenky: 3€ na mieste / 2€ v predpredaji tu: bit.ly/VstupenkyPomalo1205


POMALO ~ Festival udržateľnosti

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu