Ružinovský komunitný jarmok

14.2. 201914:11
14.2. 201914:11
Ružinov, Bratislava
Bratislava region

Mestská časť Bratislava - Ružinov a Cultus Ružinov hľadajú tvorivých a originálnych Ružinovčanov, ktorí vyrábajú vlastné domáce výrobky, či už koláče, hrnčeky, háčkované svetre a iné, aby nám dali o sebe vedieť.  MČ Bratislava-Ružinov im tak dá možnosť prezentovať a predávať svoje výrobky na Ružinovskom komunitnom jarmoku úplne zadarmo.

"Byť hrdý na Ružinov pre mňa znamená byť hrdý na ľudí, s ktorými tu žijem a na miesto, kde žijem. Dobré miesto pre život vybudujeme len tak, že spolu budeme tráviť čas a ukážeme, v čom sme dobrí. A stráviť pekný deň medzi susedmi, ktorí robia pekné a zaujímavé veci ducha komunity rozhodne podporuje." , hovorí starosta MČ Bratislava-Ružinov, Ing. Martin Chren.


Predaja sa môžu zúčastniť výlučne predajcovia z Ružinova s vlastnoručne vyrobeným sortimentom a domácimi výrobkami.  Svoj záujem o predaj výrobkov na podujatiach musia predajcovia nahlásiť a to zaslaním vyplnenej prihlášky do 28. februára 2019 na cultus@cultusruzinov.sk

Ružinovský komunitný jarmok

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu