Po stopách Huncokárov

3.2. 201911:25
3.2. 201911:25
Štúrova, Modra
Bratislava region

Čo takto zimná turistika s výkladom na Zochovej Chate? Okrem toho, že sa prejdeme v krásnom prostredí najobľúbenejšieho letoviska Malých Karpát, dozvieme sa kto boli horskí ľudia prezývaní Huncokári. Povieme si odkiaľ prišli, ako žili, čím sa živili, čomu verili a ako sa zabávali.

Okruh má cca 9 km a trvá cca 2,5 hod. Terén nie je náročný, asfalt aj lesná cesta, ale teraz v zime sa treba pripraviť na väčší energetický výdaj. Bude mokro a možno aj šmykľavo, ale hlavne krásne a dozviete sa kopec zaujímavých vecí. Stretávame sa a končíme na rovnakom mieste. Zraz je pred vchodom hotela Zochova chata. Parkovanie je zdarma. Príchod autobusu z BA na Zochovu chatu je o 12.55 hod. Odchod spiatočného autobusu je o 17.05 hod. Cesta busom trvá hodinu. Možnosť občerstvenia vo Furmanskej krčme, v penzióne Huncokár alebo v hoteli Zochova chata.


Vstupné: 8 Eur. Deti od 2-12 rokov 5 Eur.

Prihlášky: info@modratours.com, 0903/ 50 51 52.

Na udalosť sa treba vopred nahlásiť.

Minimálny počet účastníkov je 5 dospelých

Po stopách Huncokárov

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu