SKODA Svätojurský MTB Maratón 2018

28.4. 201813:51
28.4. 201813:51
Svätý Jur
Malé Karpaty

Svätojurský MTB maratón, ktorý sa uskutoční v sobotu 28.4.2018.

Séria MTB maratónov s podporou generálneho partnera ŠKODA AUTO Slovensko pozostáva zo šiestich pretekov na území Slovenskej republiky a je určená pre rôzne vekové a výkonnostné kategórie. Pretekov sa môžu zúčastniť všetci priaznivci horskej cyklistiky, či už sa jedná o registrovaných cyklistov alebo MTB “hobbíkov”. Pretekári súťažia v 11 kategóriách. Neodmysliteľnou súčasťou všetkých pretekov série ŠKODA BIKE OPEN TOUR je bohatý sprievodný program pre celú rodinu.


Maratón vo Svätom Jure ponúka celkovo na výber tri dĺžky trás, takže si vyberie naozaj každý. Najdlhšia ponúka slušnú dávku zábavy s dĺžkou 70 km a celkovým prevýšením 2 000 m. Stredná trať meria 42 km a pre tých, ktorí chcú vstúpiť do novej sezóny o niečo pozvoľnejšie, je pripravená krátka trať s dĺžkou 21 km a prevýšením 550 m.

Táto akcia má už stabilné miesto na začiatku sezóny, určite aj vďaka svojmu profilu, ktorý tvorí menej náročná, ale zase o to rýchlejšia trať. A tak sa tu môžu ponaháňať všetky výkonnostné kategórie a porovnať si formu po zimnej príprave (haha, pozn. redakcie). Motivačne vás možno naladí reportáž z minulého ročníka, prípadne pestrá fotogaléria z celého priebehu akcie. A komu by to nestačilo, ponúkame video z roku 2017.

Pestrý sprievodný program a už tradične bohatá tombola

Spoločným menovateľom akcií v sérii ŠKODA BIKE OPEN TOUR je bohatý sprievodný program, ktorý sa postará o zábavu rodinných príslušníkov všetkých pretekárov. Zázemie podujatí je prispôsobené rôznym aktivitám, takže ani deti sa rozhodne nudiť nebudú. Svoj „support team“ tak rozhodne nenechávajte doma :).


Okrem tradične bohatej tomboly po maratóne, v ktorej vás opäť čaká možnosť vyhrať bicykle a ďalšie hodnotné ceny, príde aj finálna tombola na konci celej série. Podmienkou pre zaradenie do tejto tomboly je úspešné absolvovanie minimálne 4 pretekov z celej ŠKODA BIKE OPEN TOUR série. Do celkového bodovania a vyhodnotenia sa každému účastníkovi započítavajú 4 najlepšie výsledky z absolvovaných pretekov ŠKODA BIKE OPEN TOUR série.

Výsledné bodovanie série určí celkovo 33 víťazov v 11 kategóriách na prvých, druhých a tretích miestach. Cien sa teda bude rozdávať neúrekom a je len na vás, či si túto príležitosť nenecháte ujsť!

SKODA Svätojurský MTB Maratón 2018

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu