Cestovateľské kino: Vietnam

20.2. 201817:00 - 19:00
20.2. 201817:00 - 19:00
Nedbalova 3, Bratislava
Bratislava

Pre veľký záujem prinášame ešte jednu možnosť nasadnúť na loďku a vydať sa do krajiny, v ktorej nás na každom kroku bude sprevádzať kúzlo exotiky! Na návšteve zeme, ktorej obyvatelia sú potomkami nebeského draka a víly mora, nás čaká snová atmosféra, výbuch farieb a chutí. Vydajte sa s nami do spleti uličiek starých miest, ktoré križujú tisícky motoriek, alebo spoznávajte riečne trasy, ktoré oblizujú úchvatne zátoky a ostrovčeky. Ochutnajte s nami typickú vietnamskú polievku v Cisárskom Hue, nasajte vône a farby jedného z najkrajších miest sveta Hanoja alebo si oddýchnite v Nha Trangu, kde vás oslepia biele pláže. Večerom nás bude sprevádzať Katrin Abou Naboutová.

Katrin Abou Naboutová

žila 18 rokov v moslimskom svete, miluje arabskú kultúru a jej pohodový prístup k životu. Najlepšie sa cíti v horách a v púšti, no rada spoznáva nových ľudí z rôznych kútov sveta a kultúr. Ako sprievodkyňa cestovnej kancelárie prekrížovala krajiny ako Kambodža alebo Laos.

Cestovateľské kino: Vietnam

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu