Ružinovské hodové slávnosti 2017

od22.9.19:00 do24.9.22:00 2017
od22.9.19:00 do24.9.22:00 2017
Park Andreja Hlinku
Bratislava

MČ Bratislava-Ružinov a Cultus Ružinov pozývajú všetkých Ružinovčanov na tradičné Ružinovské hodové slávnosti. 

Piatok: Sister Soul /USA/

Sobota: Lojzo, Richard Müller, Gypsy čáve, Nezmaři, Zenit, hodová diskotéka

Nedeľa: Vratko Rohoň, Polemic, No Name, Fidlikanti, hodová diskotéka

Presný program prinesieme čoskoro.

PIATOK

Ružinovské hodové slávnosti zaháji v piatok gospelový koncert troch speváckych dív z USA s názvom SISTER SOUL. Hostia si budú môcť vypočuť známe piesne ako Amazing Grace, Let It Rise, Oh Happy Day, Glorious a mnohé iné. Členky Sister Soul okrem mnohých vlastných projektov hudobne spolupracovali aj s umelcami ako Michael Jackson, Celine Dione, Whitney Houston, či BB King. 

Vstupenky na tento koncert budú v sieti Ticketportal.

SOBOTA

Sobotný program Ružinovských hodov začne v Parku Andreja Hlinku slávnostným otvorením starostom MČ Ružinov Dušanom Pekárom a zástupcami partnerských miest Ružinova zo Znojma (ČR), Umagu (HR) a Tapolca (HU). 

Program bude pokračovať Ružinovskou hodovou cykločasovkou. Návštevníci sa môžu taktiež tešiť na vystúpenia hudobných zoskupení partnerských miest Jazz Hunters (Znojmo, CZ), Gold Orleans (Tapolca, HU) a Blue Dream (Umag, HR), programu bude pokračovať koncertom skupiny GIPSY ČÁVE, ľudovej hudby FIDLIKANTI, folkovej country skupiny NEZMAŘI, či kapely LOJZO. 

Vrcholom večera bude koncert legendy slovenskej pop-music, RICHARDA MÜLLERA.

NEDEĽA

Nedeľný program hodov začne o 11.00 h slávnostnou hodovou sv. omšou v Kostole sv. Vincenta de Paul. Priaznivci športu si prídu na svoje na FitCamp Challenge Day - crossfitovej súťaži vo Fitcampe, či na IV. ročníku Ružinovskej jedenástky v areáli FK Interu Bratislava. 

Hlavný nedeľný program otvorí starosta Ružinova Dušan Pekár spolu so zástupcami cirkví, ktoré pôsobia v Ružinove. Divákom sa najprv predstavia talentovaní žiaci zo Súkromnej základnej umeleckej školy Prokofievova, detských folklórnych súborov Trávniček a Prvosienka, ako aj Folklórny súbor Karpaty. 

Kultúrny program bude pokračovať retro koncertom kapely ZENIT s hitmi Pigi čaj, či Keď ťa nechá dievča. Na hlavnom pódiu sa diváci môžu tešiť na akustický koncert frontmana kapely INÉ KAFE Vratka Rohoňa. Tie najlepšie tanečné ska piesne zaznejú v podaní skupiny POLEMIC. Záver Ružinovských hodových slávností bude patriť kapele NO NAME.

Ružinovské hodové slávnosti 2017

Najlepšie zľavy v Bratislave a okolí

Bratislava CARD City&Region je oficiálnou destinačnou turistickou kartou, ktorá vám umožňuje spoznať a zažiť to najlepšie, čo mesto Bratislava a región ponúkajú.
  • voľný vstup do múzeí a galérií
  • bezplatná prehliadka
  • neobmedzená doprava
  • ďalšie zľavy do výšky 50%
Kúpiť online


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu