Nová aplikácia Bratislavského regiónu!

Krajská organizácia Bratislava Region Tourism na tlačovej konferencií Bratislavského samosprávneho kraja predstavila svoju novú mobilnú aplikáciu Bratislava Region.  

Návštevnosť Bratislavského regiónu vzrástla v minulom roku o viac ako štvrtinu a BSK privítal na svojom území takmer 1 200 000 návštevníkov. Aby tieto štatistiky rástli aj v roku 2016, predstavil kraj svoju novú aplikáciu „Bratislava Region“, kde nájdu návštevníci všetky informácie o regióne, o ubytovaní či reštauráciách a všade tam návštevníkov privedie aj interaktívna mapa.

„Novinkou je aplikácia Bratislava region, ktorú dnešným dňom spúšťame. Táto aplikácia oboznamuje užívateľov s Top turistickou ponukou Bratislavského regiónu. Je zdarma a je dostupná pre oba operačné systémy, čiže aj pre Android aj pre IOs. Pomocou tejto aplikácie si môžu turisti, prípadní návštevníci, alebo aj domáci, vyhľadať informácie jednak o tom čo sa v kraji deje, čo je tu zaujímavé alebo aj o tom, čo treba navštíviť. Samozrejme, aplikácia má v sebe zabudovanú aj navigáciu, to znamená uľahčí návštevníkovi, keď si vyberie nejakú konkrétnu vec ako sa tam dostať. Je plná informácií o aktuálnych podujatiach, to znamená má v sebe kalendár podujatí, ktorý je na dennej báze aktualizovaný, pretože aplikácia je prepojená s webovou stránkou, kde sa tieto akcie zverejňujú. Aplikácia je vysoko atraktívna aj z toho pohľadu, že ľudia vedia, čo a kde robiť keď už sú v kraji alebo keď sa ho chystajú navštíviť. Obsahuje teda interaktívnu mapu, kde sa nachádzajú tieto point of interest,“ uviedol k aplikácii výkonný riaditeľ Krajskej organizácie cestovného ruchu Bratislava Region Tourism Lukáš Dobrocký.

Súčasťou aplikácie je Top 42 lokalít, aktuálne podujatia, pamiatky, športové aktivity, aktivity pre deti, prírodné zaujímavosti, informácie o regióne s fotogalériou je tam mapa. V najbližších týždňoch pribudne do aplikácie aj priamo booking hotelov v kraji.  

TS BSK 7.4.2016


Image titleImage title





Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu