Tento víkend v znamení chutí, športu, dizajnu a cestovania / 4.4.2018

Špacírka po Račanských pivnicách, Víkend lahodných chutí, Aprílový burzoblšák, ČSOB maraton, Jarné Vegánske hody, Cestovateľský festival Cestou necestou, Bratislavský ČSOB maratón, či Nočné prehliadky Modrou ponúknu naozaj pestrý program v regióne!

„Čím viac je v regióne podujatí, ktoré ľudí lákajú do ulíc miest, či už za zábavou, kultúrou, či športom, tým lepšie. Ponuka je vtedy pestrá, ak si z nej neviete vybrať, a ponuka podujatí týchto voľných dní je presne taká pestrá,“ povedal výkonný riaditeľ KOCR Bratislava Region Tourism Lukáš Dobrocký.

Pre milovníkov vína je od piatka do nedele 7.apríla pripravený výlet  po Račianskych pivniciach. Špacírka po Račanských pivnicách ponúkne ochutnávky len vín z hrozna, ktoré bolo dopestované výlučne v račianskych vinohradoch.

Víkend lahodných chutí pripraví pre záhorákov skvelý gastronomický zážitok. Event hall v Malackách ovládne víkendová festivalová atmosféra od 11:00 do 18:00. Nebudú chýbať gastro špeciality, ktoré návštevníkom pohladia všetky zmysly!

Aprílový burzoblšák s poradovým číslom 33 sa uskutoční už túto sobotu 7. apríla! Burzoblšák sa koná vždy každú prvú sobotu v mesiaci v čase od 8:00 do 14:00 hodiny na Drieňovej 16 v Bratislave. Na Burzoblšáku nájdete nielen oblečenie ale aj starožitnosti, handmade výrobky, platne, knihy, obrazy a všetky znovuobjavené poklady z povaly.

ČSOB marathon je jedným z najväčších bežeckých podujatí na Slovensku. Okrem hlavných disciplín pre dospelých ako sú maratón, polmaratón, či štafetový beh sa nezabudlo ani na detských bežcov, ktorí si môžu zmerať sily v detských behoch. Štart je naplánovaný na sobotu 7.apríla o 10:00 od OC Eurovea.

Najväčší festival ohľaduplného a zdravého stravovania na Slovensku pokračuje vo svojej jarnej edícii už v nedeľu 8. apríla. Jarné Vegánske hody v Bratislave  sa budú opäť konať v Starej tržnici. Návštevníci Modry sa v sobotu 7.4. vyberú na špacír nočnou Modrou, dolným predmestím. Nočné prehliadky Modrou prezradia prečo sa Modra volá modrá, kto bol slovenský Exupéry, prečo máme dva evanjelické kostoly hneď vedľa seba a ešte mnoho zaujímavostí. Prehliadka začína na cintoríne po zotmení o 19:15.


Instagram

#bratislavaregion
Sleduj @bratislavaregion.travel a vlož do svojich fotiek hashtag #bratislavaregion.
Najlepšie fotky pridáme na náš účet!
Viac z Instagramu